elämä ja kiire

Mikä on minun ja mikä on toisten energiaa?

Kuinka voin välttää toisten energian ottamisen itseeni?

Olet ehkä huomannut, että tietyt ihmiset jättävät sinulle epämukavan olon tunteen. Ehkä tunnet, että joku ystäväsi imee sinut tyhjäksi ja väsyttää sinua. Vihaiset ihmiset välittävät myrkyllistä energiaa, tiettyjen ihmisten kanssa ollessasi tunnet energia tasosi tippuvan.

On tärkeää oivaltaa, kuinka voit olla ottamatta noita myrkyllisiä energioita itseesi. Tarkoituksena ei ole muurin rakentaminen ympärillesi, koska se vain vetää puoleensa samaa vanhaa.

On monia tapoja olla ottamatta toisten juttuja itseensä. Keskitä huomiosi itseesi ja hengittele muutaman kerran oikein syvään ja tiedosta, että oma energiasi on paras suojasi – voit käyttää jotain sanaa, joka laukaisee luottamuksesi luonnollisesta suojastasi, joka jo on sinulla. “Kaikki on hyvin” esimerkiksi rauhoittaa sinua.

Muista myös, että vain se, minkä valitset, on sinun. Voit puhdistaa energiaasi nauramalla paljon, tuntemalla iloa pienistäkin asioista ja oivaltaa, että sinun ei tarvitse ottaa muiden juttuja, jos niin valitset.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291