elämä ja kiire

Mielen voima

Kuinka voit parantaa fyysistä hyvinvointiasi?

Yksinkertainen tapa on tarkkailla ajatuksiasi ja reaktioitasi niihin.  Järkeilevä mieli on voimakas ja sitä on hankala hallita joskus. Huomaat ajattelevasi tavalla, jonka tiedät saavan sinut ongelmiin, mutta kuitenkin on vaikea pysäyttää noita ajatuksia.

Jollakin voi olla tapan ajatella, että minun on sairastuttava joka vuosi määrättyyn aikaan vuodesta ja niin tapahtuukin. Hän jopa tiedostaa tuon ajatuksensa aiheuttavan kokemuksen, mutta ei osaa päästää siitä irti ja sitten hän sairastuu.

Joskus sairaus voi olla tapa, jolla puhdistaa kehossa olevia jumittuneita asioita, mutta usein sairastuu tai väsyy, koska ei kehitä mielensä voimaa ja ei tiedä kuinka se palvelee fyysistä kehoa.

Voit todella käyttää mielen voimaa kommunikoidaksesi kehosi kanssa, mutta usein erotat nuo kaksi erillisiksi olennoiksi, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Kuuntele tuota toistuvaa nauhoitusta, joka mielesi lävitse kulkee. Joko kuulet itseäsi ja annat sen toistaa itseään uudelleen ja uudelleen, sitä samaa vanhaa tai valitsekin nauhoittavasi täysin uuden nauhoituksen.

Voit nauhoittaa itseäsi tukevia, parantavia sanoja, jotka kohentavat terveyttäsi ja nostattavat henkistä olemustasi. Käytä mielesi voimaa kauniilla, rakastavilla sanoilla ihan kuin hoivaisit kaunista kukkatarhaa ja kitke pois kaikki rikkaruohot niin, että kukat pääsevät loistamaan.

Rita no 291