henkinen hyvinvointi

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja.

Minkälainen sellainen on sinun mielestäsi?

Onko hän se, joka kertoo sinulle, mitä tulee elämässäsi tapahtumaan? Vai onko hän sellainen, joka antaa sinulle selkeyttä, tukee sinua elämäsi haasteissa ja valaa sinuun enemmän itseluottamusta ja omien kykyjesi esiin nostamista? Antaa sinulle uusia näkökulmia kaikesta elämässäsi tapahtuvista asioista ja kannustaa sinua olemaan se, joka sinä olet. Mahtava valo-olento, jolla on siivet taitettuna piilossa puseron sisällä.

Kertoo sinulle, että olet erityinen olento, joka on valinnut tulla maahan kokemaan elämää fyysisessä kehossa. Sinä olet vahva ihminen, joka selviää tilanteista. Kannustaa sinua kiinnittämään huomiota omiin tunteisiisi.

Tunnetko kehossa erilaisia tuntemuksia. Tuntuuko kurkussa ahdistava tunne, kipua vatsassa vai yleensäkin sinulla on huono olo? Nuo ovat varoittavia tuntemuksia, jotka kertovat miten asioihin olisi hyvä suhtautua. Voit myös kokea ilon ja onnellisuuden tunteita, kuin raikas tuulen henkäys olisi koskettanut kasvojasi ja se kertoo myönteisistä tuntemuksista.

Ehkä kaipaat selkeää tahto tilaa, jossa voit tehdä päätöksiä haluamallasi tavalla ilman, että koettaisit tehdä elämässä vaikuttavia päätöksiä siltä pohjalta, että ne miellyttäisivät toisia vastoin omia toiveitasi.

Kaikki viestit, joita jaan, tulevat aina suoraan sydämestäni ja halustani auttaa ja tukea sinua. Löytämään sitä, mikä tuottaa iloa. Päästämään irti menneisyyden kokemuksista – ei sillä tavalla kuin heittäisit pois vanhaa tavaraa vaan niin, että kunnioitat itseäsi, että sinä koit nuo kaikki haasteet, mutta nyt olet valmis hyväksymään niiden tuomat kokemukset ja kiitäen päästämään niistä irti.

Toivon, että olen sinulle tuollainen luotettava ennustaja.

Rita no 291