elämä ja kiire

Luonnon syklit

Luonnon syklit

Voitko löytää harmonian ja tasapainon, jos unohdat luonnon luonnollisen rytmin elämästäsi?

Oletko koskaan tuntenut luonnon kaikkine ihmeellisine tapahtumineen sisältävän ehkä suurinta voimaa planeetallamme?

Tiede ei ole pystynyt vieläkään löytämään vastaavaa voimaa, vaikka usein viitataan muinaisten kunnioitukseen luonnon rytmiä kohtaan ja sen vaikutusta ihmisen elämään.

Voit aloittaa kiinnittämällä huomiosi oman elämäsi rytmeihin. Ehkä haluat koettaa nousta aamulla auringon nousun aikaan ja mennä nukkumaan auringon laskiessa ja säästää näin sähköä, vaikkapa viikonlopun aikana ja mitä tunnet silloin?

Voit valita syöväsi vuodenajan tarjoamaa ruokaa ja etsiä tuoreita, paikallisia orgaanisia tuotteita, joiden rytmiin ei ole vaikutettu teknologialla. Voit kokeilla viemällä sisältä ulos, vaikka tuolin, jolla istuen nautit tuulen vireestä, auringon lämmöstä, hengittämällä kasvien tuoksua, kuunnellen monia luonnon laulamia lauluja ja katsella kuuta ja tähtiä yötaivaalla.

Kun teet näin usein, huomaat vetäväsi täysikuuta kehoosi ja samalla vettä kehoosi ja yötaivaan musiikkia kuin kehtolaulua itsellesi. Kun koet tasapainoa elämässäsi, haluat olla tasapainossa myös luonnon kanssa. Olet harmoniassa oman energiasi kanssa, elämäsi ja ympäristösi kanssa.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi.

Odotan soittoasi.

Rita no 291