henkinen hyvinvointi

Lisää eläin symboleja

Aasi kuvaa aineeseen samaistuvaa, mutta kuitenkin tutkivaa ja tiedonhaluista järkeämme ja härkä taas kuvaa materiassa kiinni olevaa, mutta asioita aikaansaavaa tahtoamme. 

Hevonen kuvastaa maailman jatkuvaa uudelleen luomista eteenpäin vievää ja toteutettavaa  ajatusta, järjen sujuvaa juoksua.

Leijona on tunnetusti rohkeuden ilmentymä.

Linnut, kuten kyyhkynen, edustavat meissä asuvaa pyhää henkeä, totuuden ymmärrystä. Muut linnut ovat ilman elementissä liikkuvia järkemme ylemmän mentaalitason ilmauksia.

Hyönteiset, heinäsirkat ja sammakot taas ovat vitsauksia, himoja, haluja, ennakkoluuloja ja ajatusharhoja, joista meidän on päästävä eroon itsessämme. 

Lampaat, kuten yleensä kotieläimet, ovat kesytettyjä ja käyttöön saatettuja ominaisuuksiamme. Siksi sadaskin lammas on löydettävä sillä ilman sitä ei voi nousta korkeammalle tasolle.

Tarkoitus on, että oivallamme näitä perusasioita elämällä elämää. Symbolikielen merkityksen ymmärrys kasvaa sitä mukaa kun samaistuminen aineelliseen ja henkiseen puoleen tasapainottuu – olen henkiolento ja fyysinen kehossa oleva olento – molempia yhtäaikaa. Tietoisuuden muutos, ihmisen perusominaisuuksien tiedostaminen ja  aktivoiminen oman minäkuvan muutoksen myötä – oman itsensä suvereeniuden oivaltaminen, on elämän kokemuksen tuomaa viisautta.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.