Blog

Lapset ja henkiolennot

Keijut rakastavat lapsia ja ovat usein heidän lähellään, sillä lapset ovat viattomia, iloisia, aina uteliaita ja niin täynnä puhdasta rakkauden energiaa. Lapset, jotka juuri ovat tulleet enkelten maailmasta, muistavat yhä oman jumalaisen alkuperänsä ja heillä monella on kyky nähdä keijuja, luonnonhenkiä ja muita henkiolentoja.

Fyysiseen kehoon ja sen rajoitteisiin on aina vaikea sopeutua, kun on juuri tullut rajattomasta vapaudesta. Vaikka lapsella on kuinka rakastavat vanhemmat ja lähipiiri, hän tarvitsee auttajia myös henkimaailmasta. Pienet keijut ovat vastasyntyneen lapsen ympärillä ja liikuttavat energiaa, jotta lapsen on helpompi hengittää – ajattele, jopa hengitykseen sopeutuminen vaatii aikaa.

Oletko joskus nähnyt pikkuvauvan kikattavan ja hymyilevän katsellessaan tyhjyyteen? Paikalla on melko varmasti hänen auttajansa toisilta tasoilta, jonka tehtävä on pitää lasta silmällä. Jos lapsi on hyvin selvänäköinen ja syntyy perheeseen, jossa hänen henkistä avoimuuttaan ei ymmärretä, eikä kukaan osaa selittää hänelle tuota lahjakkuutta eikä opasta häntä kehittämään sitä, lapsi voi kokea olonsa hyvin hämmentyneeksi ja turvattomaksi.

Jos sinulla on tälläinen lapsi ja vaikka et ymmärrä mistä on kyse, älä missään nimessä tuomitse lastasi vaan kannusta häntä olemaan se suurenmoinen, itseensä luottava loistava valo-olento, joka on valinnut sinut vanhemmakseen.

Rita no 291.