jällensyntymä

Kuolema

Kuoleman käsitteen planeetallamme ovat muodostaneet sellaiset ihmiset, jotka ovat elossa. Heillä ei ole käsitystä, mitä kuolemassa tapahtuu, koska muistikuvat kuolemasta ja jälleensyntymästä ovat unohtuneet.

Kuolema on muutos. Kuolema on siirtymistä asioista, jotka eivät enää palvele sinua ja jotka estävät energioita elämässäsi virtaamaan vapaasti.

Kuoleman suunnittelimme me itse, jotta henki vapautuu luonnolliseen henkiolemukseensa fyysisestä kehosta. Kuolema on siis tarkoituksen mukainen ja tärkeä siirtymävaihe ihmisen elämässä.

Kun pelkää kuolemaa, uskoo että kuollessa jokin lakkaa olemasta olemassa tai päätyy joko taivaaseen tai helvettiin. Kuoleman pelko estää nauttimasta elämästä. Päästä siis irti kuoleman pelosta ja oivalla, että ihmisen elämässä on monta siirtymävaihetta. Siirrymme lapsuudesta nuoruuteen, koulusta opiskelemaan, opiskelusta työelämään.

Kuolemalle on annettava sille kuuluva suuri merkitys, jossa sielu palaa luonnolliseen olotilaansa – henkiolennoksi. Älä siis pelkää kuolemaa. Olet käynyt sen läpi monta kertaa, mutta olet sen unohtanut.

Rita no 291