jällensyntymä

Kummitukset

Jokainen on varmaan kuullut kummitustarinoita ja näitä tarinoita oudoista tapahtumista on olemassa vaikka kuinka paljon. Monella voi olla aavemaisia kokemuksia ja myöhemmin, kun järkeilevä mieli puuttuu peliin, tarinasta tuleekin pelkkää mielikuvituksen tuotetta.

Kuitenkaan noita kokemuksia ei ole helppo selittää ja kokijalleen ne ovat hyvin todellisia. Monelle tarinalle saattaa löytyä ihan luonnollinen selitys, mutta moni tarina jää yliluonnolliseksi kokemukseksi. Olen sitä mieltä, ettei myöskään ole helppo todistaa, ettei tuo kokemus olisi ollut todellinen – siis puolin ja toisin voi olla vaikea todistaa onko kokemus totta vai ei.

Kummituksista on tehty monia havaintoja ja ne on luokiteltu pahoiksi aaveiksi ja demoneiksi. Kummitukset voivat olla harmittomia sieluja, jotka eivät ole löytäneet muuta paikkaa, kuin jäädä vaikkapa asuintaloonsa.

Kaikki kummitukset ja henget on niputettu samaan joukkoon ja on luotu pelkoa ja mielenrauhaa häiritsevää käsitystä hengistä ja niillä on hyvin vähän todellisuuden kanssa tekemistä.

Mikä on siis kummitus?

Silmin havaittavaa kuolleen ihmisen henkeä voi nimittää kummitukseksi, henki ilman kehoa. Myös lemmikistä voi tulla kummitus ja eläin voi kuljeskella entisessä kodissaan ja jättää lämpimän jäljen siihen tuoliin tai makuupaikkaan, jossa silä oli tapana loikoilla.

Ei ole syytä pelätä, kun tälläistä tapahtuu vaan ottaa kokemus ilolla vastaan koska tämä vain kertoo elämän olemassaolon eri tasoista. Rakkaasi ovat aina lähelläsi.

Rita no 291