Blog

Kuka minä olen?

Olen “ennen nuori” selvänäköinen, selvätuntoinen, selvätietoinen reikiopettaja ja kouluttaja. Selkeytän ihmeellisille, lahjakkaille ja kipuileville, monien asioiden kanssa kamppaileville ihmisille, mikä estää heitä näkemästä ja olemasta niitä mahtavia olentoja, joita he todellisuudessa ovat. Olen tehnyt näkyvää työtä (tullut ulos kaapista) vuodesta 1999 lähtien ja sitä ennen toimin käsityöalalla itseni työllistäjänä. En pidä sanasta yrittäjä, koska se kertoo jo etukäteen, ettei koskaan onnistu vaan aina vain yrittää. Neuvon sinuakin poistamaan sanan kokonaan sanavarstosta.

MILLAINEN HENKINEN POLKUNI ON OLLUT?

Lapsuuteni vietin taiteilijaperheessä, jossa kannustettiin itseilmaisuun ja luovuuteen. Opin kulkemaan aistit avoimina ja luottamaan omaan intuitiooni. Olen aina sisäisesti tuntenut ja tiedostanut asioita, kuten sen, että jokainen meistä on sielullinen, ikuinen ja kuolematon henkiolento. Olen pohtija luonteeltani.

Koululaisen ollessani muistan, kuinka minua askarrutti Raamatun ankara ja armoton jumalakäsitys. Minun käsitykseni jumaluudesta kuvasti enemmän oman isäni pyyteetöntä ja huolehtivaa ja anteeksiantavaa rakkautta. Koin siis ristiriitaa taivaan ja maallisen isän olemuksen välillä. Lapsen ajattelussa on aina suurta totuutta.

Tutkin nuorena paljon vanhoja filosofioita ja uskontoja ja lopulta ne alkoivat tuntua naiiveilta. Palasin tietoisuuteen sielujen kuolemattomuudesta ja oivalsin, että ihminen itse rajoittaa itseään omilla uskomuksillaan. Aloin oivaltaa oman enkelialkuperäni kulkiessani kohti henkistä laajenemista monien vuosien ja myös menneitten elämieni aikana. Nyt astelen käsikädessä sieluni kanssa, kuunnellen omaa sydäntäni. Elän elämääni ollen läsnä kaikessa, jokaisessa hetkessä.

Rita no 291