elämä ja kiire

Kuinka olen omassa voimassani?

Kuinka sitten olen omassa voimassani ja olenko omassa voimassani?

Mistä sen tietää? 

Yksi tapa selkeyttää omaa voimaa on tarkkailla tapaa, jolla hengität. Kun hengität oikein syviä henkäyksiä, tunnetko kehossasi jännitystä tai hermostuneisuutta jossakin osassa? Se voi kertoa, että et täysin koe olevasi omassa voimassasi. Voit esimerkiksi hengittää tuohon osaan tai nähdä kirkkaan auringonvalon täyttävän tuon alueen. Voit sallia kaiken jännittyneisyyden ja hermostuneisuuden sulaa auringon lämmössä, poistaa kaiken raskaan energia kehosta.

Solar plexus on keskus, josta lähetät ja otat vastaan energioita. Kun hengität oikein syvään voi olla, että et koe voivasi hengittää niin syvään, että energia virtaisi vatsaan saakka. Hengität hyvin lyhyitä ja pinnallisia henkäyksiä. Koeta jokaisella hengitykselläsi sallia energian virtaavan syvemmälle ja syvemmälle, hengitys kerrallaan.

Myös omien unelmiesi ja toiveidesi kunnioittaminen ja hoivaaminen on tapa olla omassa voimassaan. Laadi vaikka luettelo niistä asioista, joista unelmoit ja toivot elämääsi. Valitse yksi toive ja ole päättäväinen tuodaksesi sen elämääsi yksi kerrallaan, kuin hengitys kerrallaan. Tiedosta, että olet noiden unelmiesi ja toiveidesi arvoinen, sinulla on oma voimasi toteuttaa ne ja salli niiden tulla elämääsi.

Kehotan sinua unelmoimaan suuria asioita.

Rita no 291