elämä ja kiire

Kuinka hoivaan ihmissuhdetta?

Ihmissuhteen hoivaaminen

Kuinka hoivaan ihmissuhdettani?

Paras tapa on kommunikoida selkeästi. Jos tunnet, että olet ajautunut kauaksi kumppanistasi, voit aloittaa yhteyden luomisen kertomalla siitä miltä sinä tuntuu juuri nyt.

Koeta olla millään tavalla syyllistämättä tai syyttämästä. Älä tuo mitään negatiivista mukaan keskusteluun vaan keskity myönteisiin, hyviin asioihin, joka on halusi luoda yhteys, jotta voit päästä lähelle häntä jälleen.

Joskus riittää vain sen huomioiminen, että välillänne on etäisyyttä, saa jo aikaan yhteyden lähentymisen ja palauttaa tasapainon suhteeseen. Toisinaan tarvitaan enemmän huomiota. Ehkä löydätte yhdessä ratkaisun, kuinka pääsette läheiseen yhteyteen keskenänne. Muista olla myötätuntoinen kumppaniasi ja itseäsi kohtaan.

Koska olette tässä yhdessä ei kannata etsiä kenen vika oli, että ajauduitte kauemmaksi toisistanne. Se ei ole tärkein asia nyt vaan se, kuinka luotte yhteyden uudelleen.

Ilmaise syvää uskoa ja luottamusta kumppaniasi ja itseäsi kohtaan ja nauti kuinka hidas intiimi tanssi alkaa taas sitoa teitä yhteen.

Rita no 291