Blog

Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus.

Kun kuulet sanan Kristallipallo ennustaja, mieleesi voi ehkä nousta pilakuvia ennustajasta, joka pitää käsiään kristallipallon ympärillä. Sylissä voi olla sysimusta kissa tai olkapäällä kyyköttää pöllö (viisauden merkki muuten). Nuo humoristiset pilapiirrokset eivät tee oikeutta selvänäkijälle, joka käyttää kristallipalloa vain parantaakseen kykyään keskittyä tulkitsemaan paremmin energioita, pallo on siis vain väline, jonka avulla voi keskittyä paremmin ja tulkinta on ihan yhtä vakavasti otettava kuin mikä tahansa muu tulkinta, jossa käytetään vaikkapa apuna erilaisia kortteja tai luetaan vaikka käden viivoja.

Kristallipallo on yleensä valmistettu vuorikiteistä eli kvartsikristallista. Vuorikiteet ovat eläviä olentoja ja niillä on kyky muuntaa energioita. Ne kykenvät muuntamaan ääniaaltoja valoksi ja niihin voi ladata tietoa, kuten muinaisella Atlantiksella aikoinaan tehtiin.

Vuorikiteet ovat eläviä olentoja ja vahvistavat ajatusmuotoja. Niillä on tietoisuus ja niiden voi sanoa olevan kiinteytynyttä valoa. Vuorikiteitä on oikeastaan mahdotonta käyttää väärin ja vahvistaa ei – toivottuja ajatusmalleja. Vuorikiteet auttavat luonnostaan käyttäjäänsä luomaan tasapainoa ja kohottamaan tietoisuuden tasoa. Kiteisiin voi ladata melkein minkä tahansa ohjelman, kun on olemassa pyhä vakaa aikomus.

Jokaisella kiteellä on oma resonoiva taajuutensa ja kuten jo kerroin vuorikiteet ovat eläviä olentoja ja niillä on jokaisella oma äänensä. Minä itse laulan vuorikiteeseen oman aikomukseni – kuten aikaisemmin sanoin, en voi ladata kiteeseen mitään sellaista, joka ei palvelisi puhtaalla ja pyhällä tavalla minua.

RITA no 291