jällensyntymä

Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen.

Menneisyys, kuten tulevaisuuskin, on ääretön ja epäselvä ja molemmat ovat olemassa mahdollisuuksien kirjona. Menneen elämän tulkinta voi palauttaa mieleesi tietoa aikaisemmista elämistäsi. Sinulla voi olla 700–1400 jälleensyntymää ja noihin syntymiin mahtuu kokemuksia hyvästä ja ei niin hyvästä.

Tulkinta voi auttaa sinua eheytymään fyysisesti ja emotionaalisesti, kun pääset yhteyteen noihin elämiin liittyviin muistoihin. Tulkinta voi vahvistaa tietoa ja tunteita, joita sinulla jo ehkä on aikaisemmin ollut ja kun pääset noihin muistoihin, alitajuntasi lähettää sinulle lisää tietoa ja yksityiskohtia aikaisemmista sielusi matkan kokemuksista läpi ajan.

Tulkinta voi nostaa voimakkaistakin reaktioita, kun vuosisatoja jumissa olevat energiat vapautuvat. Parasta on todella päästää irti noista emootioista ja sallia itsesi tuntea ne. Älä pelkää ja turruta itseäsi niille vaan päästä irti, ne ovat sielusi kokemuksia ja eivät enää sinun. Älä siis jää vellomaan niihin ja tule niistä pakkomielteiseksi.

Pidä taukoja ja ole tietoinen nykyisestä elämästäsi ja sen vaatimista velvollisuuksista ja näin luot tasapainoa, kun sallit itsesi rauhallisesti eheytyä aikaisemmista elämän kokemuksista. Saatat oivaltaa, kuinka ihmiset nykyisessä elämässäsi esittävät eri rooleja kuin aikaisemmissa kohtaamisissanne. Ehkä voimakas sielun yhteys tai ikuinen rakkaus veti teidät yhteen tässä elämässä, jotain jäi kesken, jotain jäi anteeksiantamatta. Tätä kutsutaan karmiseksi epätasapainoksi.

Ehkä tulitte yhteen tässä elämässä päästääksenne irti vanhasta vihasta, koska viha yleensäkin on hyvin myrkyllistä energiaa. Karma on tasapainossa silloin, kun pystyt olemaan myötätuntoinen toisia kohtaan, toisen ihmisen valintoja kohtaan matkallaan tässä maailmassa.

Menneiden elämien tulkinta on muinainen selvänäköisyyteen liittyvä tapa, joka pohjautuu magneettiseen resonanssiin ja jokainen kysymys, jonka esität vetää puoleensa vastauksen kysymykseen.

Vaikka fyysinen kehosi on väliaikainen, sielusi on ikuinen, olet kokenut monia elämiä ja kasvanut vahvemmaksi ja viisaammaksi, jokaisen kokemuksen kautta. Synnyt samojen sielujen kanssa uudelleen, koska rakastat heitä ja haluat selkeyttää väärin käsityksiä, joita on välillenne jäänyt.

Voin tulkita sinulle menneisyyteen liittyviä tapahtumia.

Voit soittaa sinua askarruttavissa kysymyksissä minulle. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291