elämä ja kiire

Kiitoksen muistaminen

Olet ehkä tottunut pyytämään apua näkymättömän maailman auttajilta – Jumalalta, enkeleiltä, esi-isiltä, omalta sielultasi – mutta saattaa olla, että joskus unohdat myös kiittää saamastasi avusta tai helpotuksen tunteesta.

Yhteytesi näihin energioihin on samalainen kuin puhelin yhteytesi. Yhteyden katkaisemisen unohtaminen sulkematta puhelinta sanomatta kuulemiin, on sama kuin jättäisi puhelun roikkumaan ilmaan. Kun linja on vielä auki, muiden on vaikea saada sinuun yhteyttä ja kännykkäsi akku tyhjenee.

Kiitoksen sanominen sallii sen, että päästät irti murehtimisesta ja astut itse pois tieltä ja sallit sen tapahtua, mikä on tarkoitus tapahtua. Henkiolentoina sanot ehkä olevasi yhteydessä, mutta yhteyden on oltava lähteesi. Jokainen yhteytesi hyödyttää sinun energiaasi, jokainen ympärilläsi oleva ihminen, joka energisoi sinua ja se voi olla rajoittava.

Jossain vaiheessa olet valmis kulkemaan omaa tietäsi sen sijaan, että olisit jatkuvasti yhteydessä toisiin ihmisiin. Voit kääntyä näkymättömien apulaisten puoleen tavalla, joka on kuin tilauksen jättämistä. Olet heihin yhteydessä, kerrot mitä tarvitset ja kiität heitä ja sanoit kuulemiin.

Nuo valon olennot eivät vaadi kiitollisuuttasi. Kiitollisuus on energeettinen luottamisen tunnustaminen ja irti päästämistä siitä, mikä hyödyttää sinua. Kiitollisuus myös kertoo, että luotat siihen, että pyytämäsi on jo sinulla. Näin voit jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin tietäen, että kaikki on hyvin.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa asioissa. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291