henkinen hyvinvointi

Keho ja sielu

Kehomme on elävä, hengittävä tietoisuutemme ilmaisu ja keho on sinun paras ystäväsi. Kunnioita ja arvosta omaa kehoasi.

Tasapainon ylläpitäminen kehon ja hengen välillä voi olla haastavaa. Olemme kaksinaisuudessa eläviä olentoja, henkiolentoja, jotka on sidottu yhteyteen maan energioiden kanssa.

Moni henkisyyteen asennoitunut ihminen saattaa jättää kehonsa huomioimatta, vältellä ja jopa laiminlyödä omaa kehoaan. Samalla tavalla moni on unohtanut kokonaan sielunsa olemassaolon ja keskittyy vain fyysisyyteen. Siis helposti voi keskittyä vain yhteen osaa itsessään ja laiminlyödä toisen.

Koet olevasi kokonainen, kun huomioit fyysisen ja henkisen puolesi itsestäsi. Fyysinen keho valmistaa kodin henkiselle osallesi, sielullesi, joka on tietoisuutesi sisäinen olemus. Kehosi on elävä ja hengittävä tuon tietoisuuden näkyvä ilmaisu.

On aikoja, jolloin tuntee olonsa hyväksi ja tasapainoiseksi ja silloin molemmat puolet sinusta voivat hyvin. Keho ja sielu ovat yin ja yang ja sidottuja toisiinsa. Keho on kulkuväline sielulle. Sielun kehitykseen kuuluu oleellisena osana valinta kehollistaa itsensä ja elää sinun fyysisen kehosi välityksellä ja ilmaista itseään kauttasi.

Nämä yhdistyneet aspektit tuovat parhaan esiin jokaisessa ja luovat yhteistyöhön kykenevän kokonaisuuden.

Rita no 291