henkinen hyvinvointi

Kaikki alkaa tiedostamisesta

Mitä on tiedostaminen, tietoisena oleminen?

Tiedostaminen antaa sinulle kyvyn oivaltaa mitä teet ja mitä olet. Tietoisena ollessasi tarkkailet itseäsi, huomioit reaktiosi, toimintaasi ja valintojasi ikään kuin olisit osallistuva katsoja.

Tiedostaminen on muutoksen ensimmäinen askel, koska tiedät, että voit tehdä valintoja, vaikka et tietäisi minkä valinnan teet ja koska sen teet. Tiedät että valinta on tehtävä joka tapauksessa. Tuolloin oivallat miksi teet niin kuin teet.

Koska olet tietoinen, sinun on vaikeaa olla muuttumatta, koska et enää ole unessa vaan tiedostat totuuden oman käyttäytymisesi taustalla. Oivallat myös, että olet lähde noille tavoillesi toimia ja samalla olet myös noiden muutosten aikaansaaja, jos niin valitset.

Valtava vapaus seuraa aina tiedostamista. Päästä irti ajatuksesta, että olet jumissa samoissa toistuvissa sykleissä eikä pakotietä ole ja ala nähdä itsesi elämäsi luojana. Valinnat ovat aina sinun tehtäviäsi olitpa tietoinen niistä tai et.

Nyt menneisyyden ja nykyhetken ei tarvitse hallita tulevaa, kun valitset olevasi tietoinen. Olet vapaa siirtymään vanhojen rajoitusten tuolle puolelle, voit tehdä uusia valintoja ja toimia uudella tavalla. Kun olet tietoinen uudet kokemukset ja uudet tavat olla ovat elämäsi kokemuksia ja voit jatkaa omaa kehitystäsi.

Rita no 291