henkinen hyvinvointi

Käärmeen kirous ja siunaus

Eläimet yleensä kuvaavat jotain tiettyä ominaisuutta ja enemmän tai vähemmän piileviä kykyjä ja mahdollisuuksia, jotka ovat meissä jokaisessa. Ne ovat tiedostamattomia ja hallitsemattomia viettejä, haluja sekä voimaa ja heikkoutta, jotka odottavat meissä tasapainottamistaan ja aktivoimistaan. 

Raamatussa kerrotaan käärmeen olleen kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Jumala loi. Käärme on elämänvoiman, luovan energian ja seksuaalisuuden symboli. Se on aluksi suuri kirous, kun ei vielä tätä voimaa tunne, mutta lopulta siitä muodostuu suuri siunaus, kun saa tämän luovan voiman hallintaansa nostamalla sen napansa alta päähän. Silloin käärme kiemurtelee sauvan ympäri maasta ylöspäin. Sauva on selkärankamme, jonka kautta tasapainottu elämän energia virtaa esteettömästi.

Eläimet meissä on “uhrattava” ennen kuin voimme niiden ominaisuudet valjastaa käyttöömme – meidän on luovuttava näihin voimiin ja niiden laatuihin liittyvistä matalan tason egoistisista ja eläimellisistä veittelyksistä ja toiminnoista. Siten voimien todellinen luonne paljastuu meille.

Käärme kuvastaa myös feministista energia, joka on ollut kauan aikaa pakotettu piiloutumaan…. nyt on sen aika rohkeasti astua esiin ja ilmaista itseään.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.