henkinen hyvinvointi

Jumissa?

Kun tuntee olevansa jumissa, voi auttaa, kun päästää irti muutoksen vastustamisesta, joka haluaa tulla esiin.

Kun tunet olevasi jumissa elämässä, on tärkeää tietää, mitä tapahtuu ja löytää onko olemassa jotain, jota teet tai et tee, joka pitää jumissa. Joskus tilanne on sellainen, jota ei voi kontrolloida ja on tarpeen löytää kärsivällisyyttä, jota tarvitaan odotellessa, kun asiat lähtevät liikkeelle jälleen. Monesti kuitenkin löydät pysähtyneisyyden lähteen sisältäsi, sydämestä ja mielestä. Joskus riippuu vanhoissa mäkökulmissa todellisuudesta ja tarvitaan hyväksymistä, joka tuo sopusointua elämän kanssa niin, että voi olla virtauksessa jälleen. Joskus löydät muutoksen pelkoa, joka pitää jumissa ja voit löytää ratkaisun, kun kohtaat tuon pelon.

Joskus oma havainnointi ei tuo vastauksia, joita tarvitsee ja silloin voi olla avuksi kysyä ympärillään olevilta ovatko he huomanneet jotain, jota sinä et kykene näkemään. Muista kysyä sellaiselta ihmiseltä, jonka tiedät olevan luotettava, ystävällinen ja herkkä ja rehellinen. Koeta päästää vastustuksesi menemään, vaikka se olisi jotain, mitä et itse näe, koska se johtuu siitä, että et halua nähdä sitä. Koeta kuunnella avoimin mielin ja muista, että sinä kuitenkin olet se, joka tekee lopullisen päästöksen. Kaikki, mikä näyttää tulevan “ulkopuolelta” on tarkoin harkittava, ennen kuin sen viisaus voi pysyä.

Ole ystävällinen itsellesi ja muista, että jokainen on jumissa joskus. Koe se osaksi prosessia, tarpeellinen askel matkallasi, paremminkin kuin ongelmana, jota ei olisi pitänyt tapahtua. Tämä voi auttaa sinua olemaan turhautumatta ja antaa tilaa, jota tarvitset – hengitä oikein syvään ja todella oivalla, mitä tapahtuu.

Rita no 291