henkinen hyvinvointi

Jumalallisuus

Olet jumalallinen olento. Olet aina ollut ja tulet aina olemaan jumalallinen olento. Kuitenkin tuo tieto on ollut haudattuna sinussa niin syvälle, että et ehkä ole kyennyt murtautumaan läpi rajoitusten, joita on elämässäsi ja et ole kyennyt elämään omasta mielestäsi jumalallisena olentona.

 Kysymys: “Tuletko ykseydestä ja haluatko palata ykseyteen takaisin?” Onko tämä sinun tietoisuuttasi? “Olemme kaikki yhtä” “Olen yhtä jumalallisen, pyhän universaalin alku-äidin kanssa.” 

Olet aivan oma ykseytesi. Ei ole tarvetta palata homogeeniseen ykseyteen, koska sitä ei enää ole olemassa, koska sinä et ole siellä. Siksi emme palaa Atlantiksen homogeeniseen ykseyteen, jota monet henkiset opettajat hehkuttavat suurella innolla. Atlantiksella oivalsimme yhteistyön ja yhteisön merkityksen, pelkäsimme olla yksin, aina piti olla muiden kanssa ja yksilöllisyys oli rajoitettua.

 Ovatko nuo sinun tietoisuuttasi? Oletko koskaan ajatellut, että monet säännöt, ohjeet, lait ovat ihmisen tekemiä ja liittyvät moraalisiin käsityksiin, joita maassa on. Ihmiset loivat säännöt – Mooses oli yhteydessä yhteisön energiaan ja kirjoitti säännöt sen mukaisesti. Tämä ehkä järkyttää sinua, mutta hengellä ei ole mitään ohjeita, sääntöjä, ei lakeja, ei agendaa – ei mitään sääntöjä. 

Olen itse tehnyt itsellesi rajoittavia sääntöjä ja nyt voin valita – ei enää sääntöjä. Olen täysin vapaa, suvereeni itsestäni määräävä olento. Olen vapaa olento vaikka ympärilläni olisi tuhansia ihmisen tekemiä sääntöjä ja lakeja – Minä Olen vapaa.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.