henkinen hyvinvointi

Hyvä päivä


Hyvän päivän luominen voi alkaa jo aamulla ennen kuin nousee ylös vuoteestaan. Voit lähettää kauniita toiveita itsellesi koko päivän ajaksi. Voit kuvitella koko päivän toiminnat – minne olet menossa, keitä tapaat, mitä teet – lähetät hyvin onnistuneita toiveita itsellesi ja kaikkille, joita tapaat päivän aikana.

On niin paljon helpompaa antaa huonon tuulensa, negatiivisuutensa näkyä, mutta oivalla, että nuo negatiivisuudet eivät vaikuta vain yhteen päivään vaan ne voivat jatkua useiden päivien ajan. On tärkeää myös tuntea nuo omat tunteensa, hyväksyä ne ja olla aito.

Ei tarvitse täysin ympäröidä tummilla pilvillä itseään vaan hyväksyä, että ne nyt ovat osa tunteita ja itse-epäilyä. Mitä helpommin sallii itsensä hyväksyä itsessään olevan pimeyden, voi hyväksyä olevansa myös valoa.

Kun huonon päivän aallot valtaavat sinut, tunnista ne, tunne ne. Samaan aikaan oivalla, että asiat muuttuvat ja sinulla silti voi olla hyvä päivä, hyvä viikko, jonka voit etukäteen visualisoida. Lähetät itsellesi valoisuutta ja kauniita tapahtumia, lämpöä ja rakkautta ja tuet itse itseäsi, joka saa sinut jatkamaan matkaasi.

Kun aamulla lähetät itsellesi koko päiväksi rakkautta ja kauniita tapahtumia ole myös tietoinen siitä, että poimit nuo itsellesi lähettämät asiat mukaasi matkallasi päivän aikana.

Rita no 291