elämä ja kiire

HENGEN PARADOKSI

Henkesi, Sielusi ei ole pieni tai iso, uusi tai vanha, Ei enää joko tai tilaa: Henkesi on pieni ja suuri, uusi ja vanha yhtä aikaa molempia. Voit kokea elämässä hyvää ja pahaa, oikeaa ja väärää, onnellisuutta ja surua, mutta nämä ovat kaikki materiaalisen elämän kaksinaisuuteen liittyviä asioita ja eivät ole todellista Hengen luonnetta.

Hengelle kaikki tuo on olemassa yhtä aikaa ja tämä on Hengen paradoksi. Henki ei ole olemassa joko tai tilassa vaan kaikissa tiloissa yhtä aikaa. Tälle avautumalla voit olla yhteydessä koko olemukseesi kaikilla tasoilla. Sielusi ei ole pieni tai suuri vaan molempia yhtä aikaa, sielusi on moniulotteinen ja voi olla monissa paikoissa saman aikaisesti.

Sielu voi ulottua monien kilometrien päähän ja koskettaa rakastettunsa sydäntä tai olla yhteydessä koko maailmankaikkeuteen, jos niin valitsee. Saatat tuntea olevasi pieni, mitätön kun katselet taivaan tähtiä, mutta sinut on tehty samasta materiaalista ja tähdet, joita katselet ovat sinun omaa energiaasi. Sinussa on koko maailmankaikkeus, koska sinä olet maailmankaikkeus.

Sielusi uudistuu koko ajan ja on iätön ja ajaton. Joten Henki ei ole uusi tai vanha vaan molempia yhtä aikaa. Ei siis ole niin, että joku olisi vanha sielu ja joku uusi vaan molemmat ovat yhtä aikaa olemassa.

Tätä ei järkeilevä mieli ehkä oivalla.

Rita no 291