elämä ja kiire

Hassuttelua

Hassuttelua
Oletko liian vakava? Anna itsellesi lupa hassutella ja olla välillä täysi höpsö. koska hulluttelu hoivaa luovuuttasi ja on erittäin hyvä apu päästää irti asioista, joita sinun on turha kantaa enää mukanasi.

Lapsena osasit hassutella, mutta ikääntyessäsi, kadotitko tämän taidon, unohditko sen? Jokapäiväisessä elämässä kuvittelet, että sinun on käyttäydyttävä vakavasti ja unohdat, kuinka lapsena nautit hassuihin vaatteisin pukeutumista, leikit mielikuvitus leikkejä, keksit ihmeellisiä tarinoita ja tunsit kuinka tuo kaikki hoivasi sinun elinvoimaasi ja luovuuttasi.

Sinussa on synnynnäistä hulluttelun kykyä, mutta luulet ettet se enää ole sopivaa aikuiselle. Mielikuvituksesi ei enää ole luova, koska ehkä et enää tunnista sitä ja koet sen käytön olevan arvotonta.

Löydä lapsuuden taitosi hullutella ja hassutella. Elämää ei ole tarkoitettu liian vakavasti otettavaksi. Sinulla on vapaus hassutella ihan kuinka paljon haluat ja päästää irti ajatuksesta, ettei aikuinen saa tehdä sitä eikä tätä.

Kuka niin on sanonut?

Salli itsellesi lupa pitää hauskaa ja iloita ja nauraa enemmän.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitse.

Rita no 291