henkinen hyvinvointi

Hado- elämän voiman aaltoliike

HADO – ELÄMÄN VOIMAN AALTOLIIKE

Kiittämällä ruokasta ennen sen syöntiä, voi muuttaa ruuassa olevaa energiaa. Kiitollisuuden osoittaminen, ystävälliset sanat saavat aikaan valtavan muutoksen antamisen ja vastaanottamisen energiassa, koska välität elämän voimaa, jota  japanilaisittain kutsutaan hado. Ystävällinen hymysi saa aikaan erilaisen vaikutuksen, kun työskentelet hadon kanssa. Tiedosta siis hadon vaikutus, jolla voit luoda myönteistä vaikutusta fyysiseen ja mentaaliseen terveyteen, emootiohin, ihmissuhteisiin, toimeentuloosi. Kun tietoisesti työskentelet hadon kanssa voit nauttia parannuksista elämässäsi, koska hado vaikuttaa ajatuksiisi ja aikomuksiisi joka päivä.

Hado on japania ja se tarkoittaa “aalto” ja “liike” – jotka ovat energian liikkeeseen ilmaisevia loistavia sanoja. Hado on olemassa kaikessa ja jatkuvassa virtauksessa. Se on elävöittynyttä ja ei-elävöittynyttä – ilmassa ja ihmisissä kaikessa. Luonnossa liikkuessasi voit aistia hadon – elämän voiman olemassaolon. Hado on elämän voimaa.

Pystymme manifestoimaan asioita sen hadon välityksellä, jota lähetämme ja jota vastaanotamme – voimme täyttää tyhjän tilan elämän voimalla ja muuntaa ihmisiä täynnä olevan tilan energian. Koska emme näe omaa vaikutustamme ympäristöön silmiemme avulla, emme tiedosta miten vaikutamme ympäristöömme. Kun huomaa omien negatiivisten ajatustensa vaikutuksen itsessään kannattaa lisätä mukaan vakaa aikomus pysyä myönteisenä kaikesta huolimatta.


Rita no 291