henkinen hyvinvointi

Et ole hullu

Et ole hullu.

Kun mielesi käy ylikierroksilla ja olet stressaantunut, tunnet ehkä tulevasi hulluksi tai sinulla on alkava dementia. Ehkä olet sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka eivät näe asioita samalla tavala kuin sinä. Heidän arvonsa voivat olla hyvin erilaisia ja tunnet olevasi täysin erilainen kuin muut. Monet muutokset elämässä saavat aikaan tunteen, että olet aivan erilaisessa todellisuudessa kuin muut.

Ehkä olet menettänyt tärkeän ihmissuhteen tai ystävän tai olosuhteet ovat muuttuneet ja kaikki tämä luonnollisesti vaikuttaa mielen tasapainoon. Voi olla ettet muista minne laitoit kotisi avaimet, ihmettelet ehkä, miksi muut näkevät asiat erillä tavalla kuin sinä. Toiset tuntuvat kieltävän sen, mitä silmien edessä tapahtuu.

Ehkä on aika ottaa pari askelta taaksepäin ja hiljentyä, viettää aikaa itsesi kanssa. Hengitä muutaman kerran oikein syvään ja rentoudu – hetken kuluttua tiedät mihin suuntaan haluat edetä.

Tauon pitäminen saattaa auttaa, kun tunnet, että olet tulossa hulluksi ja kuin taikasauvan heilautuksella palaat tasapainoon. Joskus saattaa ammattilaisen apu olla tarpeen, jolta voi saada neuvoja, kuinka tilanteen saa haltuunsa.

Heräämisvaihe saattaa saada sinut tuntemaan olosi hulluksi, mutta vakuuta itsellesi, että olet kykevä luomaan rauhallisen todellisuuden itsellesi. Muista myös, että muutkin kokevat samaa – unohtavat mikä päivä tänään on – mitä teit eilen tai peräti tunti sitten – kadottavat esineitä – tämä kaikki vain kertoo, että järkeilevä mieli alkaa päästää irti ja sallia laajemman mielen tietämisen tulla elämääsi – siis et ole hullu, eikä sinulla ole alkavaa dementiaa. Rentoudu ja hengittele muutaman kerran oikein syvään ja katso tuossahan ne avaimet ovatkin.

Rita no 291