elämä ja kiire

Esteiden poistaminen

Esteiden poistaminen


Sinulla on varmaan aikoja, jolloin tunnet, että et ole kaikkein parhaimmillasi. Silloin on hyvä tarkastella, mikä mahdollisesti estää sisäisen valosi loistamisen täysin. On tärkeää olla päättäväinen, miksi sisäinen valosi ei loista parhaimmillaan.

Itsestä huolta pitäminen auttaa puhdistamaan niitä esteitä, jotka estävät loistoasi. Pelkkä myönteisiin ajatuksiin muuttaminen voi saada aikaan muutosta mentaalisella tasolla. Siirtyminen valittamisesta kiitollisuuteen ja lisäämällä rakkauden voimaa jokaiseen synkkäänkin ajatusmalliin, voi kirkastaa olemustasi.

Näkökulman muutoskin saa aikaan sen, että näkee maailman erillä tavalla. Kun päästää irti vastustuksesta ja yhdistyy omaan itseensä, voi saavuttaa tyyneyttä, joka on aina olemassa sisälläsi.

Useimmiten aloittaa puhdistamisen ulkoisesta muodostaan, mutta kun aloitat sisäisestä maailmastasi voit löytää jälleen oman sisäisen valosi, vaikka joskus on vaikeaa löytää sisäinen hiljaisuutesi, kun keho ja mieli asettaa esteitä tiellesi. Ole hiljaisuus. Et voi tekemällä saada hiljaisuutta aikaiseksi.

Kun sallit valosi virrata vapaasti ilman esteitä, loistat kirkkaasti, valaiset omaa polkuasi ja myös tarjoat tuota valoa muille.

Rita no 291