elämä ja kiire

Erityinen lahjasi

 Meillä jokaisella erityistä nerokkuutta, joka on istutettu meihin ennen tänne tuloamme. Jokaisella on oma roolinsa. Kuvittele planeettaa ilman puita, meriä tai pilviä. Samalla tavalla, jos joku meistä ei kehitä lahjojaan, kosminen tyhjyys ottaa tilaa.

Ehkä sinun lahjakkuutesi on piilotettuna, kuin kultainen aarre muuttuvan hiekan alla. Usein saatat ihannoida toisten kykyjä, ehkä kadehtiakin heitä. Ehkä sinulla on vaikeuksia keskittyä yhteen asiaan riittävän pitkäksi aikaa. On aika tärkeää jokaisen löytää omat kykynsä ja taitonsa.

Kysy vaikka toisilta, miten he näkevät sinussa olevia kykyjä ja taitoja. Heidän vastuksensa saattaa muuttaa elämääsi. Tutki näitä rikkauksia, jotka ovat sinun ilmaistavinasi ja saatat huomata auttavasi toisia kehittämään ja löytämään omia taitojaan ja kykyjään.

Kunnioita ja arvista lahjoja, joita näet ympärilläsi. Kerro naapurillesi, joka rakastaa puutarhan hoitoa, kuinka hänen viherpeukalonsa rikastuttaa koko korttelia. Kiitä työtoveriasi, joka aina tervehtii sinua hymyillen tai hymyile itse aina työtoverillesi yhdessä vietetystä päivästä. Kerro kuinka ystäväsi kyky kuunnella sinua saa maailman tuntumaan paremmalta paikalta.

Omat lahjasi ja kykysi ovat kuin kultaisia ilmaisun säteitä, jotka voivat tuoda valoa koko maailmaan.

Rita no 291