henkinen hyvinvointi

Ennustukset

Ennustukset

Kun puhutaan ennustuksista, monelle varmaan tulee mieleen kuuluisia ennustajia kautta aikojen.

1500 – luvulla elänyt Nostradamus lienee monille jollakin tavalla tuttu. Hän oli ranskalainen lääkäri, astrologi ja ennustaja. Vuonna 1555 hän laati pitkän ennusteen tulevaisuudesta, jossa hän näki sotia, nälänhätää, dynastioiden romahduksia ja maailmanlopun. Ranskan suuri vallankumous, Napoleonin paluu, Hitlerin nousu … nämä olivat hänen jossain määrin vaikeasti tulkittavia ennusteita, koska hänen mielestään ajan vaarat oli hyvä piilottaa epäselvillä ilmaisuilla ja jokainen sai itse tulkita niiden merkityksen.

Kun mietin noita hänen ennustamiaan tapahtumia, mieleeni tulee maaplaneetan syklinen historia, jossa vanhat tapahtumat toistuvat, kun planeetta on jälleen samassa asennossa, kuin aikaisemmin. Kuitenkin, kuten savolainen sanoo – vastuu siirtyy lukijalle, kuulijalle… Sinä siis päätät, miten toimit, miten reagoit.

Toinen kuuluisa ennustaja lienee bulgarialainen sokea isoäiti Baba Vanga. Hänen ennustuksensa ovat aikalailla masentavia kaikkien kauheiden tapahtuminen muodossa. Hänen ennusteitaan en ole koskaan halunnut edes lukea.

Otan vielä mukaan Mayat ja heidän kalenterinsa, joka päättyi 21.12.2012. Kun jokin päättyy ihmisen mieli heti pelkää maailmanloppua, mutta siitä ei tuossa kalenterissa ole kyse. Mayat eivät nähneet ajan nopeutumisen vaikutusta ja uuden ajan alkua. Heidän pitkälaskun kalenterinsa päättyi ja alkoi uusi pitkälaskun kalenteri – niin yksinkertaista se on.

Uusi alku henkisemmälle elämän asenteelle, enemmän viisautta jaetaan eri kanavien kautta suuremmalle määrälle ihmisiä ja tämä vaikuttaa suuresti tietoisuuden kasvuun maassa. Ihmiskunta luo myös uudenlaisen yhteyden muihin kansoihin, jossa apuna ovat teknologian saavutukset, internet …

Kun siis luet ennusteita, tunne miten resonoit sen kanssa. Luota omaan intuitioosi ja käytä omaa erottelukykyäsi.

Rita no 291