henkinen hyvinvointi

Ennustaminen kädestä

Kädestäennustaminen eli kirologia on käden tutkimista ja sen merkkien lukemista. Tässä on kyse menetelmästä, jolla analysoidaan luonnetta, määritellään käyttäytymistapoja ja tunnistetaan mahdollisuuksia, koska selvänäkijällä on tässä äärimmäisen tarkka ja ainutlaatuinen apukeino. Kuten ei ole olemassa kahta samanlaista taivasta, jos katsotaan astrologian kannalta asiaa, ei ole olemassa myöskään kahta samanlaista kättä.

Voi siis sanoa, että astrologian ja kirologian välillä on olemassa sukulaissuhde. Molemmilla on edessään eräänlainen kartasto – taivaan kartta ja käden maantieteellinen kartta ja molemmat ovat ainutlaatuisia. Käsi voi kertoa, mitä todennäköisesti voi tai tulee tapahtumaan ja nuo etukäteistiedot on kirjoitettu käsiimme jo ennen syntymää, kuten myös muuhun kehoomme, mutta käsiä on helpompi lukea.

Tämä tieto on melko uutta. Vuosisatoja jopa vuosituhansia luultiin, että käden viivat ovat vain uurteita, jotka ovat syntyneet tämän ihmeellisen työvälineen käytön seurauksena. Tästä johtunee vieläkin se, että kirologeja pilkataan. Käsi on kuitenkin loistava väline siihen, miten ihminen rakentaa elämäänsä.

Nykyään on jo todistettu, että sikiöllä on kohdussa sormien muodostumisen aikaan ja ennen kuin se pystyy liikuttamaan käsiään, pääviivojen verkosto, joka on olemassa lapsen syntyessä ja joka säilyy koko elämän ajan. Tämä on ainutlaatuinen jokaisella eikä siitä ole kopiota.

Sormenjälkemme ovat myös hyvä esimerkki tästä. Tähän perustuu myös poliisin käyttämä sormenjälki tunnistaminen, jokaisella on omat ainutlaatuiset sormenjälkensä. Näitä ei kirologiassa kuitenkaan käytetä vaan siinä tulkitaan paksumpia viivoja, joita on helpompi tulkita.

Vaikka nuo viivat olisivat tuhoutuneet, ne muodostuvat uudelleen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne pysyisivät muuttumattomina koko elämän ajan. Jokin suuri järkytys tai trauma voi saada aikaan viivojen muuttumisen.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291