henkinen hyvinvointi

Ennustaja, selvänäkijä

Ennustaja, selvänäkijä

UUSI JA VANHA AJATUSMALLI ennustamiseen liittyen

Vanha ajatusmalli ennustamisesta oli, että intuitiosi voi ennustaa, mikä laulu soi seuravana radiosta. Laajempi ajatusmalli on kuitenkin, että sinä ja ajatuksesi voima ja aikomus luovat laulun, jota soitetaan radiossa, ei siis toisin päin.

Kvanttitiede on nyt esittänyt, ettei ole objektiivista päätymätöntä todellisuutta, joka on olemassa sinusta riippumatta. Todellisuus on illuusio. Se on energiaa, joka ilmenee muotona; värähtelyiden aaltopituuksia, jotka ilmenevät kiinteänä.

Sinä et ennusta sitä mikä on “tuolla ulkona” – sinä manifestoit sitä, mitä on ”tuolla ulkona” ikuisuuden mahdollisuuksien kentän tilaisuuksina, lukemattomien mahdollisuuksien kenttää.

Tämä voi olla radikaalia ja mielen räjäyttävää tietoa jollekin, mutta kun ymmärrät todellisuuden luonteen kvanttifysiikan ja metafysiikan näkökulmasta tulet huomaamaan, että sinä olet sen lähde, et kohde.

Toistan tuon vielä uudelleen: Sinä olet todellisuutesi lähde et kohde. Kaikki lähtee sinusta.

Todellisuus on tietoisuutesi holografinen illuusio.

Jos laulun sanat putkahtavat mieleesi ikään kuin ei mistään ja pian sen jälkeen, kun kuulet laulun radiosta alkuperäinen sisäinen kokemus laulusta ja sen myöhemmin tapahtuva synkroninen soittaminen radiossa voi olla kanssaluomisen merkki Sielultasi ja sellaisenaan erittäin tärkeä ja huomion kiinnittämisen arvoinen.

Tässä esimerkissä sinun sisäisen maailmasi tasoa käytetään ulkoisesti tapahtuvan kommunikoinnin porttina. Kuuntele laulun sanoja tarkoin, koska niissä voi olla merkittävä viesti, joka palvelee sinun nykyistä tilannettasi hyvin.

Rita no 291