Blog

Enkelin viesti

Enkelin viesti.

Kerron muutaman oman kokemukseni, kuinka enkelini puhuu minulle.

Tämä tarina ajoittuu Norjassa tapahtuneen silmitöntä vihaa ilmaisseen ampumavälikohtausta seuranneena aamuna. Olin tuolloin torilla kesällä “ennustaja eukkona”.

Lähdin siis seuraavana aamuna aikaisin (klo 4:44) torilla. Tulin ulos kotini ulko-ovesta ja katselin ihmeissäni erilaisten valopallojen tanssia autoni ympärillä. Auto oli kokonaan noiden värillisten valojen peitossa. Kun menin sisälle autoon, pallot olivat sielläkin. Päähäni tuli järkeilevän mielen ajatus – onko joku laseraseen kanssa lähistöllä? Ravistin tuon pelon ajatuksen pois ja lähdin torille.

Kun saavuin torille, kukaan muu kauppias ei vielä ollut paikalla. Astuin ulos autosta ja kun seison autoni vieressä, kolme puhtaan valkoista höyhentä leijailee täysin tuulettomassa ilmassa luokseni. Haen katseellani lintuja, mutta yhtään lintua ei ole näkyvissä.

Kiitän höyhenistä ja merkistä, joka kertoi minulle, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään aihetta olla peloissaan. Ei ole mitään hätää.

Toinen tarina ajoittuu Turun torilla tapahtuneeseen ikävään puukotus välikohtaukseen. Lähdin seuraavana aamuna kaupungille ja kun kävelen katua pitkin, kiinnitän huomioni valkoisiin höyheniin, joita oli pitkin matkaa vaikka kuinka paljon. Ainahan noita höyheniä on maassa, mutta nyt niitä oli todella paljon enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Minusta tuntui, että kukaan muu ei ehkä edes nähnyt niitä, koska kukaan ei tuntunut kiinnittävän niihin mitään huomiota. Minulle höyhenet taas kerran kertoivat, että kaikki on hyvin – ei ole aihetta pelkoon – ei ole mitään hätää.

Voit siis saada viestejä enkelikortti tulkinnan avulla tai nähdä muita merkkejä siitä, että sinusta pidetään huolta. Olet rakastettu.

Rita no 291