Blog

Enkeli numerot

ENKELI NUMEROT.

“Miksi aina näen samoja numeroita? Minne tahansa menenkin samat numerot ilmestyvä eteen autojen rekisterikilvissä, digitaalisissa näytöissä, kelloissa…?” I

hminen haluaa aina saada tarkoituksen, merkityksern jokaiselle elämänsä tapahtumalle ja välillä se voi mennä liiallisuuksiinkin.Tuo samojen numeroiden näkeminen on kuitenkin kaikkein yleisimmin esitetty kysymys, kun numerot tuntuvat jatkuvasti”hyppivän silmillesi” Numerot voivat myös olla herätyskutsu jollekin, joka niiden kautta ryhtyy etsimään jotakin, jonka on ehkä unohtanut.

Kun itse olin torilla kesäisin “Ennustajaeukkona” tulin joka aamu torille klo 4:44 vaikka koetin lähteä myöhemmin tai aikaisemmin, kuin tavallisesti – aina digikello torilla osoitti tuota aikaa 4:44. Todellinen mestariluku, joka kertoi, että tuhannet ja tuhannet enkeliolennot ympäröivät minua tässä hetkessä tukien ja rakasten. Minulla on hyvin selkeä, vahva ja voimakas yhteys enkeliden tasolle ja että minä olen Maa enkeli. Ei ole mitään aihetta pelätä – kaikki on hyvin.”

Voi myös pilkkoa tuon luvun vielä numeroiksi 4 ja 44. Numero 4 kertoo enkeleiden olevan kanssasi. Voit pyytää heitä avuksesi, ohjaamaan ja välittämään rakkauden ja tuen, turvallisuuden tunteita. Numero 44 kertoo ja vahvistaa, että monet enkelit ovat kanssasi juuri nyt. Voit pyytää enkeleitä auttamaan ihan missä tahansa asiassa, joka tuo sinulle ja rakkaillesi rauhaa. Älä kerro enkelille, kuinka haluat tilanteen ratkeavan, pyydä vain että asia ratkaistaan. Luomisen ääretön viisaus ohjaavat sinua. Luota siihen, koska enkelillä on aivan ihmeellisiä tapoja ratkaista tilanteet. Et kykene edes ajattelemaan noita mahdollisuuksia.

RITA no 291