henkinen hyvinvointi

Elämän haasteet

Vaikka olisit kuinka henkinen ihminen, kohtaat aina haasteellisia ihmisiä ja tilanteita, jotka antavat  mahdollisuusia laajentaa omaa näkökulmaasi. Olet ehkä seurustellut saman mielisten ihmisten kanssa ja kun yllättäen kohtaatkin ihmisen, joka ei jaa samaa filosofiaa tai näkemystä asiosta kuin sinä – mitä teet?

Ohitatko tilaisuuden kasvaa vain torjutko mahdollisuuden oivaltaa jotain itsestäsi ja myös toisesta? Ilman haasteita ei ole mitään löydettävää tai edes mitään tekemistä. Ihmisenä olo merkitsee myös haasteita, joita fyysinen olotila tuo elämään. Haasteiden kautta kasvamme ja kehitämme omaa luonnettamme ja ilman vastakohtaisuuksia emme oivalla keitä me olemme.

Näe kaikki tilanteet ja ihmiset mahdollisuutena kokea fyysisen maailman kauneutta. Kaikessa on kauneutta, jos niin valitset. Olet henkiolento hetken aikaa fyysisessä ihmis-kokemuksessa.

Menetkö mukaan ihmisten peliin taistella toinen toisiaan vastaan vai annatko tilaa kehittää kaunista ilmaisua itsestäsi olemalla kiitollinen noista haasteellisista ihmisistä ja tilanteista.

Rita no 291