Avun tarpeessa oleva ihminen.

Kun kohtaat avun tarpeessa olevan ihmisen haluat auttaa häntä, mutta jos annat näkemättä kuka hän oikein on, ennen kaikkea kunnioittamatta häntä, lahjasi ei sisällä kaikkea sitä voimallisuutta, jota se voisi olla.

Saatat haluta antaa voileivän hänelle, mutta jos et katso häntä silmiin, luo aitoa yhteyttä häneen, varastat häneltä ihmisenä olemisen kokemuksen. 

Avun tarpeessa oleva on haavoittuvainen la itseään epäilevä. Suurin lahja, jonka voit antaa, on kohdata hänet ilman tuomitsemista ja ilman, että viestit olevasi jollakin tavalla hänen yläpuolellaan vain koska et ole hänen asemassaan juuri nyt.

Pidemmällä tähtäimellä ajateltuna me kaikki olemme alkaneet elämän tarvitsemalla  hoivaa ja huolenpitoa ja moni päättää elämänsä samoin. Antaa ja vastaanottaa ovat yhteydessä toisiinsa olevia energioita, jotka vaihtelevat jokaisen elämässä ja saamme mahdollisuuksia olla molemmilla puolilla aika ajoin. 

On tärkeää tiedostaa oma aikomuksensa antaa – nouseeko se halusta tuntea olonsa hyväksi vai jotta muut näkisivät, kuinka hyvä sinä olet?

 Kun oivallat, että olemme kaikki antajia ja vastaanottajia, avautuu sinulle uudenlainen todellisuus. Antajan asemassa muistat ja kunnioitat kaikkia niitä, jotka ovat auttaneet sinua. Silloin voit katsoa silmiin häntä, jota autat tiedostaen, että autat ihmistä, joka on täysin tasavertainen sinun kanssasi.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.