elämä ja kiire

Arvosta omaa aikaasi

Arvosta omaa aikaasi. 

Kun elämä tuntuu kiireiseltä, tarvitset silloin omaa aikaasi, jotta voit olla omassa energiassasi koko päivän ajan. Kun on kiire, silloin helposti jättää omat päivittäiset tarpeensa huomioimatta.

Kuitenkin pelkkä hetken hiljaisuudessa oleminen ja hengittäminen saa jo sinut palaamaan omaan keskukseesi. Juuri noina kiireisinä aikoina tarvitset oman itsesi kuuntelua istuen hiljaisuudessa, hengittäen ja kuunnellen hiljaisuutta.

Nuo hiljaiset hetket saavat sinut käymään läpi päivän tapahtumat helpolla tavalla. Saatat sano, ettei sinulla ole aikaa istua hiljaisuudessa, mutta vaikka olisit kuinka kiireinen tahansa, kyse on siitä, että vakuutat itsellesi tämän olevan sinulle hedelmällisin valinta.

Hiljentyä ja hengittää. Hengität joka tapauksessa.

Voit herätä aamulla aikaisemmin, laittaa aamiaisen jo osaksi valmiiksi illalla ja viettää hiljaisen hetken vapautuvassa ajassa. Kun olet keskittyneessä tyyneyden tilassa, olet paljon tehokkaampi kohtaamaan kiireen työssä ja saat pidettyä kaiken suhteellisessa näkökulmassa.

Jos hiljaisuuden rauhan ja tyyneyden kuunteleminen vähentää jännitystä, paniikkioireita ja ylikierroksilla käymistä, eikö se ole ylimääräisen ajan tuoman hyödyn arvoista?

Rita no 291