henkinen hyvinvointi

Aina ei ole helppoa

Aina ei ole helppoa

Jos joku asia on tarkoitettu olemaan olemassa, se tulee aina uudelleen ja uudelleen takaisin. Joskus päämäärät ja unelmat toteutuvat niin helposti, kuin näkymätön käsi olisi työskennellyt puolestasi, Kun näin tapahtuu, sanot varmaan, että sen oli tarkoituskin tapahtua näin.

Toisaalta, kun unelmat ja tavoitteet vaativat valtavaa ponnistelua, saatat ajatella, ettei unelmaasi ole tarkoitettu olemaan olemassa. Kuitenkaan vaikeudet eivät välttämättä ole merkki siitä, ettei unelmiasi olisi tarkoitus saavuttaa. Päinvastoin haasteet ja hankaluudet tielläsi ovat tärkeitä osia koko elämää.

Kun kaikki sujuu helposti, siunaat varmaan maailmankaikkeutta ikään kuin enkelten joukko ohjaisi tai tukkisi sinun jokaista askeltasi. Kun asiat taas ovat kovia, tunnet olosi hylätyksi. Ja kuitenkin tosiasia on, että sinua siunataan molemmissa tilanteissa. Tuki on aina läsnä.

Saattaa olla, että tukijoukot valitsevat ajan, jolloin on hyvä vetäytyä ja sallia sinun oivaltaa ratkaisu ja silloin asiat tuntuvat vaikeilta. Mutta noista vaikeuksista opit ja kasvat jollain erityisellä tavalla. Mikä tyytyväisyyden tunne valtaakaan sinut, kun onnistut selättämään haasteen.

Itseluottamuksesi kasvaa ja kykysi kestää ja pitää yllä toivoa tämän testin aikana. Oikeastaan testaat itse itseäsi. Katso sisimpääsi – vastaus on siellä. Jos jonkun idean on tarkoitus toimia, se tulee uudelleen ja uudelleen eteesi ja silloin voit edetä haasteesta huolimatta, koska tiedät, sen on oltava olemassa.

Rita No 291