elämä ja kiire

Aika

Aika on kuin joki – sillä on menneisyys, josta sinä tulet. Ajalla on nyt hetki, jossa sinä olet nyt ja ajalla on tulevaisuus, jonne sinä olet menossa nyt. Elämän matka on yksinkertaisesti matka syntymästä kuolemaan.

Onko aika todellista?

Kyllä. Jos ei olisi aikaa kaikki pysähtyisi, koska täällä maassa aika on liikkeen mitta. Aika on tarpeellinen tässä todellisuudessa, jossa elämme. Muissa todellisuuksissa ei ole samanlaista aika – elementtiä. Aika pitää yllä kaikkea. Elämä ajassa on joen kaltainen.

Unessa olet ajan tuolla puolella. Elämä kehossa on elämää ajassa ja ajan tuolla puolella ilman kuoleman pelkoa. Kvanttifysiikan mukaan kaikki mahdolliset ajatukset ovat jo olemassa. Ne eivät ole jossakin tuolla vaan täällä. Epävarma tulevaisuus on vain sitä, ettei vielä ole oivaltanut, päättänyt oivaltaa ja valita kokea kaikkia mahdollisuuksia, jotka ovat jo olemassa.

Todellisuus on mitä tahansa, jonka valitset hyväksyväsi, uskot, tunnet, aistit. Kuningas Arthurin aikana koetettiin pitää tätä taikaa ilmassa ja todellinen taika alkaa, kun oivallat ettei ole olemassa aikaa ja on olemassa aika. Monia asioita, tapahtuu saman aikaisesti ja se on taikaa.

Rita no 291