jällensyntymä

Aave vs Henki

Mikä on aave?

Tätä ilmausta käytetään usein kaikista näkyvistä olennoista tai esineistä, joiden alkuperää pidetään yliluonnollisena. Aaveet liitetään kuolleisiin ihmisiin tai kaukana oleviin ihmisten hahmoiksi. Aave usein palaa tuttuun ympärsitöön, jotta voi suorittaa jonkin tehtävän loppuun. Monia käsitteitä käytetään rinnakkain ja voidaankin käyttää aaveen sijasta kummitus nimitystä.

Hengellä taas tarkoitetaan mitä tahansa olentoa, elävää olentoa, joka työskentelee fyysien maailman ulkopuolella. Silloin puhutaan luonnonhengistä, enkeleistä, luonnossa olevien kasvien, puiden, veden, ilman, maan, tulen hengistä.

Kokemukset hengistä eivät rajoitu vain meedioiden istuntoihin, menneisiin aikoihin, vanhoihin taloihin.

Moni on elämänsä aikana kokenut vaikkapa seuraavaa; saatat kuulla ääniä, vaikka ketään ei ole läsnä, tulee tunne, että joku seisoo hänen vierellään, vaikka ketään ei ole paikalla. Peiliin saattaa ilmestyä edesmenneen kasvot tai perhevalokuvassa näkyy poistuneen kasvot.

Älä pelästy, koska edesmennyt rakkaasi vain haluaa lohduttaa sinua. Ota kokemus ilolla vastaan. Nämä henget ovat vain jälleensyntymien välissä olevia henkiä ja he ovat jääneet lähellesi auttamaan sinua surun läpi.

Rita no 291