henkinen hyvinvointi

Ääni

Olet ollut olemassa maailmankaikkeuden alkuhetkistä lähtien. Olet aina ollut olemassa ja tulet aina olemaan olemassa. Olet osa luomusta, luomisen osa, joka laulaa sielunsa olemassaoloa. Olet Äänen enkeli ja kaikki, mikä on olemassa on osa tuota olemusta, kaikki on ääntä ja ääni on kaikki.

Oman itsensä Ykseyden oivaltaminen, kokonaisuuden hahmottaminen onnistuu, kun oivaltaa olevansa osa kaikkea olevaa, sillä vailla tätä oivallusta tajuntamme on jakautunut vastakohtiin, kaksinaisuuteen ja erillisyyteen. 

Onko olemassa jokin pyhä ääni? Ei ole olemassa mitään pyhää ääntä – se on käsitys, joka luotiin, koska se palveli aikansa täällä kolmiulotteisuudessa, mutta nyt sen on aika poistua. Ei ole olemassa mitään pyhää ääntä, sillä ei ole olemassa mitään pyhää.

 KAIKKI ON PYHÄÄ, koska kaikki on osa jumaluutta.

Oletko luonut itsellesi rajoittavia käsityksiä ääntä koskien: “Tämä ääni on pyhä ja hyvä, tuo ääni taas ei” Kuka sinä olet tuomitsemaan jumaluuden luomuksia? On tasapainon aika, koska ihmiskunta on tipahtanut muistamattomuuden tilaan ja unohtanut olevansa osa kaikkea jumalallisuutta. Heräämistä tuosta muistamattomuuden tilasta on auttanut tämä rajojen tai jonkinlaisen muodon luominen siitä, mikä on jumalaista. Kuitenkin tärkeää on ettei ala tuomita toisia, jotka suhtautuvat asioihin eri tavalla, sillä se taas on itsensä rajoittamista omin ajatuksin.

Kaikki on jumalaista itsetuntemusta, viha mukaan lukien,sillä viha on vain sitä, että on unohtanut olla rakkaus. Kun ihminen herää, hän ei enää ole vihan tilassa, sillä siihen ei ole enää tarvetta. Unen kaltaisessa tilassa olemisella on ollut tarkoituksensa ja aikansa mutta nyt aika on kulunut umpeen – kaikki olennot ovat heräämässä omaan jumaluuteensa ja myötäsyntyisen rakkauden olemukseensa.

Ei ole enää joko tai tilaa – valo tai pimeys – hyvä tai paha – tämä vastakkainasettelu ei enää ole tarpeen – on valoa ja pimeyttä – on hyvää ja pahaa – kaikki riippuu omasta havainnosta – haluaako nähdä eroja asioiden välillä, oivaltaa, että asiat voivat olla molempia yhtäaikaa. Oivaltaa oman jumalallisen ykseytensä. 

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.