henkinen hyvinvointi

3) Energian hallinnan periaate

Mitä on energia?

Kaikki fyysinen harjoitus lisää energiaa. Apuna voi käyttää liikuntaa, mietiskelyä, mielikuvamatkoja, erilaiset henkisyyteen liittyvät kurssit. Kaikki lisäävät energiaa ja silloin tietämätön ja tottumaton voi kohdata helposti ongelmia. Häe ei ehkä pysty hallistemaan eikä suuntaamaan energiaa oikein.

Parhaassa tapauksessa saa lisää energiaa tehdä työtä, auttaa ja rakastaa läheisiään ja löytää uusia innostavia harrastuksia, mutta myös negatiiviset asiat voivat lisääntyä kuten viha, pelko, arkuus, ärtyneisyys. Ihmisen on oltava vahva ja kykenevä hallitsemaan tilanteita, joita energian lisääntyminen tuo elämään.


Energia on omaasi ja palvelee sinua aina jollakin tavalla. Tämä ei ole syyllistävää vaan tiedosta, että energia on luotu kommunikointia varten ja se kommunikoi kanssasi kokoajan. Kuinka sallit sen palvelevan sinua?

Huolehdi, että olet maadoittunut, elät siis tässä hetkessä.

Onko siis vaarallista edetä henkisessä kehityksessä? Sinun ei pidä tehdä mitään, mikä tuntuu pelottavalta ja jossa näet vaaroja. Pelko vetää puoleensa juuri sitä mitä pelkäät.

Kun omaat tervettä talopoikaisjärkeä, sinulla on jalat maassa, ei ole mitään pelättävää. Jos siis pelkäät … energia palvelee sinua pelkona, koska tietoisuutesi on tuolloin pelko.

jatkuu myöhemmin ..

Rita no 291