henkinen hyvinvointi

2) Vapaa tahto periaate.

Kun kokee jotakin henkistä, ollaan valmiita hyväksymään melkein mitä tahansa ilman kritiikkiä. On tärkeä muistaa, että meillä on vapaa tahto. Meille ei anneta käskyjä puhtaasta henkimaailmasta. Voit saada ohjeita, mutta sinun on itse valittava, kuinka toimit – noudatat omaa tahtoasi.

Kun löytää itsestään henkisiä kykyjä tulee samalla tietoiseksi näkymättömässä maailmassa olevista olennoista. Ympärillämme on lukematon määrä neuvonantajia – näkyviä ja näkymättömiä – ja siksi on tarpeen muistaa oma vapaa tahto, niin ettei sorru seuraamaan jonkun toisen tahtoa.

Kaikenlaiset toisten ihmisten, uskontojen ja henkimaailman taholta tulevat käskyt, jotka sotivat omia periaatteitasi vastaan, ei tarvitse noudattaa. Liika herkkäuskoisuus on syytä karsia pois.

Liika kriittisyyskin voi olla este ja johtaa pysähtyneeseen tilaan ja eteenpäin meno keskeytyy. Tuolloin on tärkeää se, miten itse suhtautuu omaan itseensä, kuuntelee omia vaistojaan ja intuitiotaan mihin itse uskoo.

Pelkkä uteliaisuus, liiallinen antautuminen ja leikkiminen näillä asioilla antavat tulokseksi valheita ja mitäänsanomattomuuksia. Valinta tilanteissa on itse pohdittava ratkaisua ja opastus tulee aina jollain tavalla, mutta ole hyvä ja kyseenalaista riittävästi.

Älä ole liian herkkäuskoinen. Henkimaailma arvostaa, kun olet tarkka, etkä ota vastaan ihan mitä tahansa.

jatkuu myöhemmin …

Rita no 291